USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Підмосков'ї знайшли тіло зрадника Киви, – ЗМІ

6 Грудня 2023 17:16
У РФ знайшли мертвим зрадника України – скандального втікача, екснардепа Іллю Киву.

Кива знайдений мертвим у Підмосков’ї, повідомив російський телеканал РЕН ТВ, посилаючись на власні джерела, передає УНІАН.

Telegram-канал «Экстренный вызов 112» повідомив, що тіло зрадника знайшли в місті Одинцово (адміністративний центр Одинцовського міського округу Московської області).

Читати ще: У ГУР підтвердили смерть зрадника Киви

«...знайдено мертвим відомий український політик Ілля Кива. Тіло колишнього депутата Верховної Ради виявили у котеджному селищі... На місці вже працюють поліцейські», – зазначається у повідомленні.

Український волонтер Сергій Стерненко з посиланням на джерела повідомив, що Ілля Кива був ліквідований. Більше подробиць він не надав.
Як інформує Суспільне з посиланням на вдасні джерела, Киву ліквідували зі стрілецької зброї на території Росії, це спецоперація СБУ.

Читати ще: У Львові Іллю Киву заочно засудили до 14 років за ґратами

Ілля Кива – колишній народний депутат України від забороненої проросійської політичної партії ОПЗЖ. Колишній член Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності. У минулому радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та колишній голова Соціалістичної партії України (2017-2019). Фігурант Реєстру зрадників.

Перед повномасштабним вторгненням РФ на територію України, в січні 2022 року, Кива втік до Іспанії. У березні 2022 року йому була оголошена підозра в державній зраді, він був позбавлений депутатського мандата Верховною Радою України.

Читати ще: Кива на російському держканалі виступив за злиття України з Росією

За фахом ексдепутат – педагог-психолог, магістр за спеціальністю «правознавство». 26 квітня 2021 року захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління, обставини підготовки дисертації та самого захисту стали приводом для скандалу й звинувачень у недоброчесності. 17 листопада 2021 року Кива заявив, що його позбавили ступеня кандидата наук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ПТН ХЛО Показати IP 6 Грудня 2023 17:24
невже ця гнида, путінська підстилка, здохла нарешті?
Анонім Показати IP 6 Грудня 2023 17:50
хоча б одна гарна новина
читач Показати IP 6 Грудня 2023 23:39
Хороший "миколайчик" від СБУ...
Клава Показати IP 7 Грудня 2023 00:28
Це провокація ФСБ - для розвязання політичного террору на території України ...
Анонім до Клава Показати IP 7 Грудня 2023 14:48
Ну да, завалили безобідного дурачка. Клоуна. А у наших радості повні штани, бо мозгів немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus