USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

«Російський корабель, йди на**й»: Туреччина не пропустила три судна окупантів у Чорне море

2 Березня 2022 02:56
Туреччина стала союзником України у боротьбі проти російських окупантів. Зайти у Чорне море судна окупантів вже не можуть.

Про це пише 24 канал з посиланням на ТАСС.

Туреччина підтримує Україну у боротьбі з російськими окупантами, які здійснили підступний напад на нашу країну та обстрілюють мирні міста реактивними снарядами. 26 лютого Президент України Володимир Зеленський повідомив про те, що Туреччина закрила протоки Босфор та Дарданелли для проходу військових кораблів окупанта.

Заборона вже діє

У період 27 – 28 лютого три російські військові кораблі хотіли пройти у Чорне море. Туреччина не дала їм на це дозвіл та не дозволила пройти далі.

Зазначимо, що, згідно з Конвенцією Монтре, Росія має право на прохід проток, але Туреччина стала на бік України та вирішила їх закрити після того, як окупанти самі порушили усі можливі міжнародні права.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 2 Березня 2022 18:46
В детстве, а мне уже 70, мы пытаясь кого-то обидеть обзывали турками. Простите, мы были глупы, спасибо, что Вы есть!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus