USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

«Казати доброго дня не буду». Біржовий експерт в ефірі випив за смерть фондового ринку Росії. Відео

3 Березня 2022 11:51
2 березня на ютуб-каналі «РБК Інвестиції» вийшла спеціальна програма «Торги по-новому», присвячена торгівлі російськими біржами, іноземним акціям і тому, куди зараз вигідніше вкладати гроші.

Гостем випуску став економіст, засновник інвестиційного клубу «Союзники» та експерт із біржових стратегій Олександр Бутманов. Після привітання ведучої Еліни Тихонової Бутманов сказав, що не казатиме «доброго дня».

Тихонова запитала гостя, чи збирається він залишитися в професії. На це він відповів, що «збирається працювати Дідом Морозом, як і 25 років тому». Потім він підняв пляшку газованої води та заявив, що вип’є за «смерть» фондового ринку. Ведуча сказала, що «ніяк не коментуватиме цей флешмоб».

«Окрім жартів, давайте швиденько це зроблю. Я передаю привіт Сергію Усіченко, який пив 13 років тому за смерть фондового ринку. Сьогодні я п’ю газовану воду. Дорогий фондовий ринок, ти був близький, цікавий. Спочивай зі світом, дорогий товаришу», – сказав Олександр Бутманов
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus