USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Російського генерал-майора звільнили після критики Шойгу й доповіді про проблеми армії

13 Липня 2023 23:05
Російський генерал-майор Іван Попов із позивним «Спартак» заявив своїм підлеглим солдатам, що його звільнили після доповіді про проблеми армії.

Про це інформує видання The insider.

Видання повідомляє, що в Telegram-каналі депутата, члена комітету Держдуми з оборони Андрія Гурульова з’явилося аудіоповідомлення нібито командувача 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу ЗС Росії генерал-майора Івана Попова з позивним «Спартак» до військових.

Голос на аудіо, який звертається до солдатів «мої улюблені гладіатори», каже, що його «по-зрадницьки і підло» звільнили після того, як він «на самому верху» висловився про проблеми в армії.

«Мене вивели в розпорядження, відсторонили від посади. Прибув генерал-лейтенант Лямін, приступив до командування армією. А я чекаю на подальшу свою долю, військову, її зміну, отримання якоїсь пропозиції щодо подальшого проходження служби...

Чесно вам кажу − виникла складна ситуація зі старшим начальством, коли треба було або змовчати і бути слабкодухим... або назвати речі своїми іменами. Я... окреслив усі проблемні питання, які існують на сьогоднішній день в армії щодо бойової роботи, щодо забезпечення. Назвав усі речі своїми іменами», – сказав він.

Голос на аудіо найгострішими проблемами окупаційної армії назвав:

– відсутність контрбатарейної боротьби,

– відсутність станцій артилерійської розвідки,

– масову загибель і каліцтва солдатів від артилерії противника.

За словами Попова, він висловився про всі проблеми на «найвищому рівні − відверто, гранично жорстко».

І потім за один день «сліпили наказ міністра оборони», вивели його з розташування і його «позбулися».

«Як сказали сьогодні багато командирів полків дивізії − нашу армію не змогли пробити з фронту військовослужбовці ЗСУ, нас ударив з тилу наш старший начальник, по-зрадницьки і підло обезголовивши армію в найважчий і найнапруженіший момент», − заявив російський генерал-майор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кто Показати IP 14 Липня 2023 17:17
Вопросы задает тот по службе не растет. А чому він не задав питання якого ...х...я ми робим в Україні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus