USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Російські загарбники можуть мінувати сільгоспземлі, – МВС

16 Березня 2022 11:26
Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко повідомив: у низці регіонів України є загроза, що російські окупанти мінуватимуть сільськогосподарські угіддя.

Про це він сказав в ефірі єдиного телемарафону, повідомляє Укрінформ.

«Насправді, на жаль, є величезна загроза також і в низці регіонів сільському господарству, тому що мінують не тільки промислові об’єкти, не тільки інфраструктурні об’єкти, не тільки міста, але, на жаль, сільськогосподарські угіддя», – сказав Денисенко.

За його словами, активна фаза із розмінування буде справді тривати як мінімум кілька років.

«Безумовно, такі карти ми зараз складаємо, інформацію збираємо повністю по всіх регіонах. Перш за все – там, де є зараз російські війська. І там, де вони були, а потім ми їх відкинули», – зауважив Денисенко, відповідаючи на запитання, чи складають наразі мапу мінувань російськими загарбниками українських територій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus