USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Російські пранкери замість Тіхановської спілкувалися з депутатами парламенту Данії

9 Жовтня 2020 22:47
Російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) визнали, що видавали себе за лідера протестів в Білорусі Світлану Тіхановську під час засідання членів парламенту Данії.

У коментарі РИА Новости пранкери підтвердили, що видавали себе за Тіхановську, але відмовилися повідомляти подробиці, пише Новое время.

«Це були ми, але всі подробиці будуть в понеділок, поки не розкриваємо», – заявив Кузнєцов.

Нагадаємо, 6 жовтня члени зовнішньополітичного комітету парламенту Данії 40 хвилин спілкувалися з людиною, яка видавала себе за Світлану Тіхановську.

Тіхановська нібито не змогла увімкнути камеру через технічні проблеми, і депутати її не бачили. За 40 хвилин депутати зрозуміли, що щось не так, і вирішили закінчити засідання. Коли вони звернулися до апарату Тіхановської, виявилося, що та не брала участі у зустрічі.
У парламенті стверджують, що під час засідання не обговорювалося нічого, що могло б скомпрометувати Данію. Депутати і «Тіхановська» говорили про політичну ситуацію в Білорусі, підтримку білоруського народу в його боротьбі за демократію і права людини.

«Тіхановська» під час зустрічі раптово змінила тему і спитала депутатів, як вони ставляться до борделів з тваринами в Данії.

У Білорусі з 9 серпня тривають масові акції протесту проти режиму Олександра Лукашенка, який керує країною з 1994 року, жорстко придушуючи опозицію і незалежні засоби масової інформації.

Антиурядові протести спалахнули після масштабних фальсифікацій на президентських виборах. Протестувальники вимагають проведення нових чесних виборів і звільнення політв’язнів.

Під час розгону мітингів загинули щонайменше четверо протестувальників. Тисячі людей були затримані. Підконтрольні Олександру Лукашенку силовики застосовували проти мирних громадян водомети, гумові кулі, сльозогінний газ і світлошумові гранати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ясно - понятно Показати IP 9 Жовтня 2020 23:36
Ось чому Данія раптом дозволила СП - 2.!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus