USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.70
  • PLN 10.25 10.50

Дикі звірства: російські окупанти ґвалтували немовля й неповнолітніх, дівчата тепер вагітні

12 Квітня 2022 16:14
Президент України Володимир Зеленський виступив зі зверненням до парламету Литви. Він розповів про випадки зґвалтувань українських жінок та дітей.

Про це пише ТСН.

«Зафіксовані сотні випадків зґвалтувань, зокрема неповнолітніх дівчат, зовсім маленьких дітей... І навіть немовляти! Про це просто страшно зараз говорити. Але це правда, але це було. Встановлена навіть ця особа, цей російський вояка Бичков із Пскова.

Десантник чи спецпризначенець, який відправляв товаришам це відео. Відео того, що він робить з немовлям. Як він знущається з немовляти! Ось такий російський військовий. «Захисник» дітей. Ось така «спецоперація», яку спланували в Москві. Ось така історія боротьби за «рускій мір». Ось з таким тепер буде асоціюватись російська армія, російські десантники. Із Пскова. Зґвалтування немовляти...

Російські пропагандисти, мабуть, вже почали це виправдовувати. Мабуть, скажуть, як завжди, що цього не було, а якщо було, то це був захист «російськомовних». І цей злочин – як і кожен такий злочин – залишиться на відповідальності, в тому числі й пропагандистів. Зокрема тих, хто виховує таких десантників. Зі Пскова», – сказав Президент.

Володимир Зеленський додав, що зараз йому цікаво, як на такі вчинки своїх військовослужбовців реагують у Міноборони РФ.

«Як зараз міністр оборони Російської Федерації та інші автори цієї «спецоперації» оцінюють її ось такі результати? Після ось навіть таких злочинів. Після ось навіть такого «подвигу» російського солдата Бичкова? Може, російський міністр оборони запросить таких псковських десантників для захисту своїх дітей та онуків до себе додому? Чи не захоче цього шановний пан міністр? Впевнений, побоїться», – сказав Зеленський.

До слова, за даними Уповноваженої ВР з прав людини Людмили Денісової, наразі задокументовано приблизно 25 дівчат, яких російські окупанти зґвалтували у Бучі під Києвом.

«Близько 25 дівчат і жінок віком від 14 до 24 років були систематично зґвалтовані під час окупації в підвалі одного будинку в Бучі. Дев’ять з них вагітні», – розповіла вона та додала, що російські солдати сказали їм, що «зґвалтують їх так, що вони не захочуть сексуального контакту з жодним чоловіком, щоб не дати їм народити українських дітей».

Денісова також зазначила, що жінки повідомляють про сексуальне насильство на гарячі лінії або у боти в Telegram. Проте оцінити масштаби сексуальних злочинів зараз неможливо, оскільки не всі готові розповісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus