USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

«Над нами пролітали ракети»: російські актори Сергій Писаренко та Євген Нікішин записали відеозвернення

2 Березня 2022 03:04
Відомі російські актори та коміки Сергій Писаренко та Євген Нікішин з України записали відеозвернення.

Вони звернулися до росіян та зазначили, що в країні наразі не військова операція, а війна. В Україні гинуть мирні люди, руйнуються міста. Снаряди та ракети потрапляють у житлові будинку, передає ТСН.

«Ми бачимо, як все відбувається насправді. Не можна називати це операцією – це війна. Справжня війна. Над нами пролітали ракети, вибухали снаряди. Підірвали пологовий будинок, в якому мала народжуватися моя донька. І не треба сподіватися та зберігати ілюзію, що бомби летять у військові об’єкти. І найбільша помилка – гинуть мирні люди та ні в чому не винні діти», – сказав Сергій Писаренко.

Вони закликають негайно зупинити те, що зараз відбувається в Україні, адже від цього страждають обидві країни.

«І відправляють також на цю війну хлопчаків, які не готові воювати. Їм по 18 років. Тому зупиніть цю війну. Всі, хто може. Інакше не буде ні Росії, ні України. Негайно зупиніть!» – закликав Сергій Писаренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus