USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Росіяни знову обстріляли Сумщину: за 30 хвилин випустили понад пів сотні снарядів

27 Квітня 2022 23:28
Російські війська зі своєї території вчинили мінометний обстріл Есманської громади Сумської області.

Про це повідомив у Телеграмі голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

«Есманська громада. росія знову провокаційно обстрілює наші території з мінометів. Понад пів сотні прильотів за останні пів години. Втрати уточнюються», – написав очільник ОВА.

За інформацією Держприкордонслужби, мінометний обстріл почався близько 22 години з боку російського села Троєбортне. Міни розірвалися на околиці одного з сіл у Шосткинському районі Сумської області.

Тим часом у Луганській області російські окупанти намагаються пробити оборону Збройних сил України у трьох населених пунктах – Рубіжному, Попасній та в районі Золотого.

Про це голова Луганської військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай розповів в інтерв’ю Наташі Влащенку на YouTube-каналі «Україна 24», передає Сьогодні.

За його словами, підконтрольні Україні території обстрілюються не просто щодня, а цілодобово та безперервно. Коментуючи бойові дії в Рубіжному, Попасній та в районі Золотого, Гайдай сказав: «
Туди кинуто всі зусилля. Все, що у них є – російські орки, кадировці, мобілізовані та приватні російські військові компанії».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus