USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Росіяни викрадають чоловіків на захоплених територіях і вимагають викуп, – СБУ

3 Червня 2022 07:18
На тимчасово захоплених територіях російські загарбники масово викрадають чоловіків і вимагають викуп за звільнення.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

Сума за «повернення до нормального життя» залежить від статків родини і коливається у межах від 10 до 30 тис. доларів США. Про це свідчать нові перехоплення, а також оперативна інформація, отримана з тимчасово захоплених територій.

СБУ наводить кілька звернень громадян до так званої «тимчасової військової адміністрації рф» у Мелітополі Запорізької області: «Только что приехали ваши ребята, с комендатуры, закрыли моего мужа в багажник и увезли. Ни документы не предоставили, нигде ничего...»; «Скрутили, загрузили в багажник. Машину забрали, мотоблок... сказали, что они с полиции...»; «У меня мужа забрали и сказали, что увезли в Мелитополь в 58-ю армию или 58-я армия забрала. Как мне быть?».

На всі ці питання надходить приблизно однакова відповідь, що телефоном вони не вирішуються. По приїзду родичам озвучують «прайс» і починаються торги.

СБУ системно фіксує такі злочини, додали у спецслужбі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus