USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Росіяни влучили в дитячий будинок у Сумах

Сьогодні 09:50
У Сумах унаслідок ракетного удару по житловому кварталу поранено 18 людей, серед яких шестеро дітей.

Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура.

За даними слідства, 1 вересня 2024 року близько 20:50 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, ворог завдав ракетного удару по житловому кварталу в м. Суми.

Засіб ураження поцілив у дитячий будинок, який знаходиться в оточенні багатоповерхівок. На той час дітей у закладі не було.
Читати ще: Луцькі рятувальники ліквідували наслідки російської атаки на одному з проспектів. Фото

Однак, постраждало 18 жителів навколишніх будинків, зокрема троє хлопчиків, яким 7, 9 та 13 років, три дівчинки, яким 7, 15 та 17 років, девʼять жінок та троє чоловіків.

Також пошкоджено шість багатоповерхових будинків та Сумський центр соціально-психологічної реабілітації дітей області.
За процесуального керівництва прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів.

Читати ще: Окупанти вдарили по колоні зерновозів на Сумщині: є загиблий та поранені

Раніше того ж дня ворог скинув на Суми три керовані авіаційні бомби. Унаслідок атаки окупантів пошкоджено одне з промислових підприємств міста. Поранено 42-річну працівницю підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus