USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

«Росіяни влаштували в Рубіжному пекло, обстрілювали всю ніч», – голова ОВА

17 Березня 2022 09:00
Російські війська протягом всієї ночі обстрілювали місто Рубіжне на Луганщині, пошкоджено щонайменше 27 будинків, подекуди цілими вулицями.

Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація у Facebook з посиланням на очільника Сергія Гайдая, передає УНІАН.

«Росіяни влаштували в Рубіжному пекло, обстріли тривали всю ніч», – зазначив він.

Ще мінімум п’ять займань сталося у Попасній, одне – в Сєверодонецьку. Інформацію про постраждалих та загиблих уточнюють.

«Десятки зламаних доль за одну ніч. У містян та селян гинуть рідні, горять домівки. Втім російська армія продовжує цілеспрямовано обстрілювати мирних жителів, яким навіть не дають можливості безпечно виїхати. Днями ми бачили, як було відкрито вогонь по автобусах з біженцями в Рубіжному, вчора – у напрямку з Маріуполя. Ледве вдалося вивезти жінок та дітей з Попасної. Росіяни позбавляють можливості залишатися вдома, бо людям вже немає де жити, та не дають убезпечити себе», – наголосив Гайдай.

Нагадаємо, вчора на драмтеатр Маріуполя військові РФ скинули бомбу, під завалами опинилися люди. Скільки під завалами загиблих – наразі невідомо. Потім окупанти скинули бомбу на басейн Маріуполя – там ховалися жінки та діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus