USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Росіяни вдарили по багатоповерхівці у Миколаєві: є загиблі та поранені. Оновлено

11 Листопада 2022 09:25
У ніч проти п’ятниці, 11 листопада, російські війська атакували ракетами Миколаїв. Під обстріл армії РФ потрапив житловий квартал. Відомо про двох загиблих та двох поранених.

Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

«Вночі російські покидьки обстріляли житловий квартал Миколаєва. Одна з ракет влучила у п’ятиповерхівку. Руйнування від 5 до 1 поверху.

Наразі відомо про двох загиблих та двох поранених. Надзвичайники продовжують пошуково-рятувальну операцію», – повідомив мер.

Загибель людей підтвердив і керівник Миколаївської ОВА Віталій Кім. З його слів, так росіяни відповідають на успішні дії українських Збройних сил.

Як інформують Новини-N, внаслідок нічного ракетного удару по Миколаєву, через який було зруйновано частину п'ятиповерхового будинку, 16-річний юнак залишився сиротою.

Відомо, що батьки хлопця спали в одній кімнаті, а він – у сусідній. Ворожа ракета повністю знищила ту частину квартири, де спали батьки юнака – він залишився сиротою.

Пізніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив про те, що кількість загиблих внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці зросла до п'яти.

Згодом мер Миколаєва Сєнкевич повідомив про шістьох загиблих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus