USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Росіяни робитимуть усе, аби до Нового року залишити українців без світла, – Шмигаль

21 Грудня 2022 09:33
Враховуючи регулярні російські атаки на енергосистему, давати будь-які прогнози щодо стабілізації енергопостачання неможливо. До Нового року росіяни хочуть залишити українців без світла.

Про це сказав Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В умовах, коли енергосистема зазнає ударів ледь не щодня, давати будь-які прогнози щодо відновлення стабільного енергопостачання просто неможливо. Місцева влада так само не повинна створювати завищених очікувань. Адже паралельно з атакою проти нашої енергетики росія проводить інформаційно-психологічні операції, аби посіяти паніку та зневіру», – сказав Шмигаль.

Він наголосив, що українців попереджають про те, що світло може бути всього по декілька годин на день; про те, що стан справ в енергосистемі може як покращитися, так і погіршитися залежно від інтенсивності та масованості нових атак росіян.

«Російські терористи робитимуть усе, аби до Нового року залишити українців без світла. Для них важливо, аби Різдво та Новий рік в Україні пройшли в темряві. Тому маємо готуватися до нових атак», – додав Шмигаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дєд Показати IP 21 Грудня 2022 10:44
А опісля нового року?
Олексій Показати IP 21 Грудня 2022 10:47
Експорт електроенергії в Європу, залишаючи українців сидіти без світла по 12 годин на добу це теж удари по енергетиці
Читач Показати IP 21 Грудня 2022 11:15
Те,роблять і зроблять кляті москалі,ми бачимо і знаємо.Хочеться почути конкретні дії пана Шмигаля що до забезпечення електроенергією будинків громадян України .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus