USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Росіяни протестують у 27 містах проти війни з Україною. Відео

24 Лютого 2022 20:35
Після початку військових дій з Україною у різних містах Росії, від Петербурга до Владивостока, люди почали виходити на протест, поліцією вже затримані щонайменше 167 людей.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє правозахисний портал ОВС-Інфо, який веде моніторинг акцій.

Найбільші акції протесту і відповідно затримання пройшли в Москві (найбільше затриманих - на Пушкінській площі, де планувалася акція на 19:00 мск, але силовики її не допустили), Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі.

Також відбулися затримання у Брянську, Астрахані, Ростові-на-Дону, П'ятигорську (Ставропольського краю), Саратові, Тольятті (Самарської області), Уфі, Кургані, Чебоксарах, Челябінську, Пермі, Березовському (Свердловської області), Барнаулі, Тюмені, Омську, Новосибірську, Красноярську, Іркутську, Улан-Уде, Хабаровську, Владивостоку.

Правозахисний портал ОВС-Інфо детально розповідає про кожен випадок із затриманнями та продовжує моніторинг.

Акції протесту та затримання були також у Пскові, Оренбурзі, але там невідома точна кількість затриманих і до загальної статистики вони не увійшли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus