USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.67

Росіяни просуваються на трьох напрямках: подробиці від ISW

Сьогодні 09:07
Окупанти просуваються поблизу Покровська, на Торецькому напрямку та на південний захід від Донецька.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Російські війська продовжували наступальні дії в районі Липців, Плетенівки та Вовчанська. 30 серпня російський блогер заявив, що російські війська відбили невеликі українські штурмові групи, які атакували поблизу Огірцевого.

Російські війська також нещодавно просунулися на північний захід від Сватового під час продовження російських наступальних операцій уздовж лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна 30 серпня. Геолокаційні кадри, опубліковані 30 серпня, показують, як російські війська піднімають російський прапор у центрі Стельмахівки, вказуючи, що вони захопили село.

Читати ще: У Росії формують загони тероборони для підтримки «звільнення» Курської області, – ISW

Війська окупантів продовжували наступальні дії на Сіверському напрямку, однак підтверджених змін лінії фронту не було. Здійснювали наступальні дії в районі Верхньокам’янського, Виїмки та Івано-Дар’ївки, в напрямку Званівки.

30 серпня війська РФ продовжували наступ у районі Часового Яру, однак підтверджених змін лінії фронту не було. Здійснювали наступальні дії біля самого Часового Яру, в районі Калинівки, Іванівського, в напрямку Ступочок, районі Андріївки та Кліщіївки.

Повідомляється, що 30 серпня російські війська просунулися поблизу Торецька, але підтверджених змін на лінії фронту не було. Російські блогери стверджували, що російські війська просувалися в межах західної Дружби, Північного, в межах південно-східного Торецька, на північний захід від Нью-Йорка, на захід від Юрівки, на схід від Пантелеймонівки.

Читати ще: Пентагон певен, що війна Росії проти України заходить у глухий кут, – Bloomberg

Російські сили також просунулися на південний захід від Донецька. Геолокаційні кадри, опубліковані 29 та 30 серпня, показують, що російські сили нещодавно просунулися на північ від Костянтинівки та на північний захід від Побєди. Міністерство оборони Росії стверджувало, що російські війська захопили Костянтинівку, але російські блогери стверджували, що українські війська все ще утримують позиції в північно-західній Костянтинівці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus