USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Росіяни піднімають білий прапор: у ЗСУ пояснили, чому окупанти на півдні часто здаються в полон

6 Вересня 2022 23:50
На півдні російські окупанти добровільно піднімають білий прапор і здаються у полон.

Про це розповіла керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону, передає ТСН.

За її словами, росіянам на півдні також дуже складно. Загарбники імітують підтягування резервів шляхом маневрування.

«Вони розуміють, що нові сили підтягувати нема звідки, хоча командування російських окупаційних військ намагається зімітувати підтягування резервів шляхом маневрування. Підрозділи переїздять з одного напрямку на інший, імітуючи підтягування сил. Але їхнє спілкування розкриває, що вони тут уже давно і сили на фініші», – каже керівниця пресцентру Сил оборони на півдні.

Така ситуація спонукає росіян складати зброю і здаватися в полон.

«Так, є випадки, коли вони добровільно піднімали білий прапор, а також є випадки, коли наші військові під час роботи зустрічають російських окупантів, які готові поповнити обмінний фонд», – підсумувала Гуменюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus