USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Росіяни готуються взяти реванш на сході та перехопити ініціативу на фронті, – Сирський

6 Вересня 2023 12:19
Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що на східних напрямках російська армія готується взяти реванш та перехопити оперативну ініціативу на фронті.

Про це інформує Military Media Center.

«Оперативна обстановка на східних напрямках залишається складною. Ворог не полишає свої плани вийти на кордони Донецької та Луганської областей, вперто готується взяти реванш та перехопити оперативну ініціативу», – зазначив Сирський.

На Куп’янському напрямку ворог завершує підготовку штурмових загонів, щоденно обстрілює українські позиції з артилерії та мінометів.

Читати ще: Уночі ЗСУ знищили всі ворожі ракети та 15 безпілотників, – Генштаб

На Лиманському напрямку продовжується заміна військ на частини 25 армії, які сформовані та перекинуті з території РФ.

На Бахмутському напрямку тривають запеклі бої, ворог намагається утримати займані позиції, але наші підрозділи героїчно, крок за кроком, вибивають загарбників з рідної землі.

«У таких непростих умовах необхідно приймати миттєві та правильні рішення, реагуючи на зміни в характері дій противника та загрози, які виникають з його боку. Саме вирішенню цих питань була присвячена моя робота у військових частинах ОТУ Лиман та Соледар. Спільно з командирами ОТУ, бригад були розглянуті всі можливі варіанти дій противника і прийняті найбільш ефективні управлінські рішення», – підкреслив Сирський.

За його словами, основне завдання – забезпечити надійну оборону, не допустити втрату займаних рубежів та позицій на Куп’янському і Лиманському напрямках, а також успішно просунутись вперед та вийти на визначені рубежі на Бахмутському напрямку.

«Та головне – зробити це з мінімальними втратами серед наших захисників», – підкреслив Сирський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 6 Вересня 2023 14:00
терміново треба мобілізувати Арестовича - все закінчиться за два тижні
АаааааЦЬ до Анонім Показати IP 6 Вересня 2023 16:27
І Поворознюка, то все й не почнеться!!!
CHALLENGER 2.5 Показати IP 6 Вересня 2023 16:46
Стидаюсь спитати, а хто контрнаступ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus