USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«Росіяни довго страждатимуть», – американський генерал

20 Березня 2022 23:59
Через війну, яку почала Росія проти України, страждатимуть усі громадяни держави-агресорки. Немає різниці, як усе закінчиться, оскільки наслідки однаково зачеплять кожну верству населення.

Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю на 24 каналі висловив екскомандувач армії США в Європі генерал Бен Ходжес.

За його словами, для Росії немає хорошого виходу з цієї війни, незалежно від того, що відбуватиметься зараз і потім.

За словами генерала, тут нуль хороших варіантів для Росії та росіян. Він наголосив, що економіка країни-агресорки буде зруйнована, а її олігархи вже втрачають свій вплив, власність і ресурси.

«Думаю, росіяни дуже довго страждатимуть. І тисячі російських солдатів вб'ють. Я не бачу ніякого хорошого виходу для них», – заявив генерал.

Читати ще: Через 10 днів росіяни більше не зможуть вести війну, – військовий США

Крім того, Ходжес зауважив, що вже зараз усі країни, включно з Німеччиною, шукають інші джерела постачання газу. Він також зазначив, що Володимир Путін змушує країни диверсифікувати джерела, і додав, що президент Росії втрачає вплив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus