USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Росіяни атакували дроном цивільне авто на Харківщині. Загинув суддя Верховного Суду, який розвозив гуманітарку

Сьогодні 20:20
Російські війська вдень 28 вересня вдарили дроном по цивільному автомобілю в селищі Козача Лопань на Харківщині. Загинув 61-річний водій.

Про це пише Бабель з посиланням на голову ОВА Олега Синєгубова та місцеву прокуратуру.

Атака сталася близько 13:00. Загинув чоловік, постраждали три жінки, їх госпіталізували.

У Верховному Суді підтвердили загибель свого судді. Йдеться про Леоніда Лобойка – суддю Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді.
Читати ще: Росіяни двічі вдарили по лікарні у Сумах: є загиблі. Оновлено

Очільник Дергачівської МВА Вʼячеслав Задренко повідомив, що протягом останніх годин російські окупанти завдали по Козачій Лопані щонайменше семи ударів FPV-дронами.

Загиблий чоловік і поранені жінки приїхали до селища на автівці, щоб погодувати домашніх тварин. Унаслідок влучання чоловік загинув одразу, одна жінка отримала важкі поранення, ще дві перебувають у стані середньої важкості.

Прокуратура вже почала розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством. Там також зазначили, що суддя приїхав у селище, щоб роздати гуманітарку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus