USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Росія зазнала нищівних втрат серед офіцерів середнього та молодшого рангу, – розвідка Британії

30 Травня 2022 10:11
Росія зазнала нищівних втрат серед своїх офіцерів середньої та молодшої ланки у війні в Україні, що призведе до подальшого зниження бойового духу і поганої дисципліни у її військах.

Про це йдеться в розвідувальному огляді Міноборони Британії, пише Європейська правда.

Розвідка пояснює, що командирів бригад та батальйонів скеровують на передову назустріч небезпеці, бо вони несуть безкомпромісну відповідальність за дії своїх підрозділів. Так само молодшим офіцерам доводилося керувати тактичними діями найнижчого рівня, оскільки в армії бракує добре навчених і наділених повноваженнями військових сержантського складу, які виконують цю роль у західних військах.

Відзначено, що втрата значної частини молодого покоління професійних офіцерів, ймовірно, погіршить поточні проблеми з модернізацією підходу до командування та управління.

Більше того, батальйонні тактичні групи, які відтворюють з уцілілих частин з кількох підрозділів, найімовірніше, будуть менш ефективними через брак молодших командирів.

Враховуючи численні повідомлення, які заслуговують на довіру, про локальні бунти серед російських сил в Україні, брак досвідчених командирів взводів і рот, ймовірно, це призведе до подальшого зниження бойового духу та збереження поганої дисципліни, йдеться у зведенні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus