USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Росія завдала авіаударів по Кропивницькому, йдуть бої на підступах до Києва

25 Лютого 2022 08:20
У ніч на 25 лютого сили оборони України продовжили спротив значним наступальним угрупованням російських окупантів. Зокрема РФ завдала повітряного удару по підрозділах в районі міста Кропивницького.

Про це повідомив у Facebook Генеральний штаб Збройних сил України. Також відмічено значну активність ворожих вертольотів в районах вище Вилкового та з Тирасполя, пише Обозреватель.

У цей час десантно-штурмові війська ЗСУ ведуть бойові дії в районах населених пунктів Димер та Іванків Київської області, куди просунулась велика кількість броньованої техніки противника.

Було зупинено сили ворога, що переважали, на рубежі річки Тетерів, а міст через річку зруйновано.

Ще одна тактична група зі складу сил оборони утримує аеродром Гостомель, на якому вчора було відбито російські повітряні десанти.

Водночас Повітряні сили ЗСУ захищають небо над Києвом – після 04:00 українська система протиповітряної оборони не дала долетіти до столиці двом крилатим ракетам окупанта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus