USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

Росія випустила по Україні вже більше 400 ракет, – CNN

1 Березня 2022 20:53
За словами високопосадовця з оборони США, Росія випустила понад 400 ракет по українським територіям, але Україна у відповідь на це використовує дієві системи ПВО.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на CNN.

Співрозмовник видання зазначає, що станом на ранок 1 березня США зафіксували понад 400 ракет, випущених Росією по території України з моменту вторгнення.

Водночас американський чиновкик констатує – українці мають системи протиповітряної оборони, які залишаються «життєздатними, неушкодженими та задіяними». Зокрема, Україна знищила щонайменще 29 ворожих літаків та знешкодила велику кількість ракет, запущених по містах.

Посадовець додав, що Росії не вдалося досягти переваги в повітрі, але все ж є окремі райони, де окупанти «мають контроль над ситуацією».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хорошо но мало Показати IP 1 Березня 2022 21:15
В рашцi нема стiльки ракет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus