USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Росія відповіла відмовою на пропозицію про Великоднє перемир'я в Україні

21 Квітня 2022 08:43
Росія відповіла відмовою на пропозицію генерального секретаря Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гуттеріша про запровадження в Україні великодньої гуманітарної паузи.

Про це повідомив постійний представник України при ООН Сергій Кислиця у Twitter, передає УНІАН.

«Позицію московського фюрера було озвучено вже через кілька годин на Радбезі», – написав він, опублікувавши відео виступу представника Росії.

На записі той у дусі кремлівської пропаганди промовляє про «денацифікацію» і «звільнення» України, називаючи заклик до перемир'я «прагненням дати київським націоналістам і радикалам перепочинок для того, щоб вони могли перегрупуватися».

Нагадаємо, генсек ООН закликав сторони конфлікту оголосити Великоднє перемир'я з четверга, 21 квітня, до православної Пасхальної неділі. За його словами, таке перемир'я дозволило б евакуювати більше мирних жителів з районів України, охоплених бойовими діями, а гуманітарним організаціям – надати допомогу постраждалим. Україна погодилася на цю пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
янеробот Показати IP 21 Квітня 2022 09:24
кацапи, ви уроди, перестаньте вже помагати Україні!!!
скептик Показати IP 21 Квітня 2022 09:30
у мордорі орки святкують свято вельзевула Путо, а не Великдень

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus