USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Росія створює елітне авіаугрупування для участі у війні, – розвідка Британії

22 Травня 2023 11:26
Росія створює новий авіаційний підрозділ з кваліфікованих пілотів для участі у війні проти України.

Про це пише Міноборони Британії, передає Еспресо.

За припущеннями британської розвідки, Росія створює нове елітне ударне авіаційне угруповання під кодовою назвою «Шторм» для участі у війні проти України. Ймовірно, підрозділ складатиметься щонайменше з однієї ескадрильї винищувачів-бомбардувальників Су-24 та Су-34, а також ескадрильї ударних вертольотів.

На думку аналітиків, поєднання таких типів літаків свідчить про те, що група буде виконувати головну роль у місіях наземного нападу. А повідомлення російських ЗМІ свідчать про те, що міноборони РФ прагне залучити висококваліфікованих і мотивованих пілотів, в тому числі й з тих, що вийшли на пенсію, та пропонує їм велику зарплату.

Читати ще: Росія може заборонити чиновникам звільнятися з посад, – розвідка Британії

«Створення цієї групи підкреслює, що Росія визнає, що ескадрильї її регулярних військово-повітряних сил не виконали свою основну функцію у війні проти України», – підсумували у розвідці.

Днями британська розвідка повідомляла, що влада Російської Федерації продовжує вважати захоплення Бахмута ключовою терміновою метою у війні проти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus