USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Росія поширює фейкову мапу просування окупантів територією України

19 Березня 2022 12:04
Росія у своїх пропагандистських ЗМІ поширює фейки про нібито захоплення частини України.

Так, Центр протидії дезінформації при РНБО наголосив на тому, що країна-агресор не полишає спроб поширювати фейки. Зокрема йдеться про мапу, яка буцімто показує просування ворожих військ територією України, повідомляє УНІАН.

Карта, яку поширюють пропагандистські ЗМІ й інші канали доступу до інформації, не має нічого спільного з реальністю.

Тож у ЦПД наголошують на тому, щоб ніхто не вірив у те, чим нас намагаються «нагодувати» вороги. Якщо вже говорити про карту, то, на думку кремлівських медіа, майже половина України вже під контролем Росії. Мовляв, території або окуповані повністю, або заблоковані.
Читати ще: Нацгвардійці зупинили наступ ворога на Рубіжне

Тим часом станом на 06:00 19 березня, за інформацією Міноборони України, українські військові збили два літаки, три вертольоти, три БПЛА, а також чотири крилаті ракети ворога; знищили російського генерал-лейтенанта Андрія Мордвічева та кілька колон техніки окупантів у Миколаївській і Сумській областях.

Ворог безперервно зазнає значних втрат. У зв'язку з цілодобовим лікуванням поранених окупантів у Гомелі перенесено або скасовано планові операції білоруських громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus