USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Росія погрожує ударами по урядових будівлях у Києві

14 Квітня 2022 07:49
Міністерство оборони Російської Федерації почало погрожувати обстрілами по урядових будівлях у Києві. Це нібито буде відповідь на диверсії і удари України по об'єктах на території РФ.

Влада нашої держави вже відповіла на ворожі провокації і заявила, що готова до будь-яких російських сценаріїв, пише УНІАН.

У свіжому виступі спікер Міноборони РФ Ігор Конашенков повідомив: "Бачимо спроби диверсій і нанесення ударів українськими військами по об'єктах на території РФ. Якщо удари продовжаться, ЗС РФ завдадуть удари по центрах прийняття рішень, у тому числі в Києві".

Якщо говорити простіше, то Міноборони погрожує обстріляти урядові будівлі в столиці — Верховну Раду, Кабмін, резиденції Президента тощо.

Однак українська влада готова до будь-яких російських сценаріїв, про що заявив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак.

"Власними провокаціями Росія готує привід для чергових погроз. Вже заговорили про можливі ракетні удари по Києву. Ми готові до будь-яких сценаріїв і жоден російський не спрацює. Кремль вже довів, що вміє воювати лише з мирним населенням, яке не здатне їм відповісти. За всі злочини Росія відповідатиме перед міжнародним трибуналом у майбутньому", — заявив Єрмак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Василь Показати IP 14 Квітня 2022 07:54
роССія колоніальна фашистська імперія людоїдів
Просто до Дід Василь Показати IP 14 Квітня 2022 09:51
роССія дно помийної ями, яке вкрите біомасою відходів, а не імперія....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus