USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Росія погодилася повернути захоплені кораблі ВМС України, – ЗМІ

15 Листопада 2019 20:02
Росія поверне Україні військові кораблі, захоплені в районі Керченської протоки, повідомляє КоммерсантЪ.

За даними джерела, російська сторона ухвалила «принципове рішення» повернути Україні кораблі Бердянськ, Нікополь та Яни Капу.

Наразі представники силових відомств і МЗС України і РФ погоджують місце і час передачі трьох кораблів. За словами співрозмовників видання, вони будуть передані в морі, а не в порту. В узгодженій сторонами точці їх заберуть три українські буксири.

Один зі співрозмовників припустив, що кораблі можуть повернути до кінця листопада, тобто до саміту нормандської четвірки, наміченої на 9 грудня. «Може, навіть наступного тижня», – сказав співрозмовник.

Водночас повернення кораблів не передбачає повернення особистої зброї українських моряків, рацій та частини суднових документів. Все це російські слідчі розцінюють як речові докази.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 15 Листопада 2019 21:48
Не брати, бо чуть руським духом. Обов'язково переосвятити каплунами пцу, уніатами і муллою з татар.
Лучанин до 123 Показати IP 16 Листопада 2019 09:48
З Ліпин пишеш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus