USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Росія обстрілює Україну ракетами, щоб не наражати на небезпеку свої літаки, – британська розвідка

27 Березня 2022 07:26
Росія продовжує покладатися на ракети або бомби, запущені з далекої відстані з російського та білоруського повітряного простору, щоб українські Сили протиповітряної оборони менше вражали літаки РФ.

Вона обстрілює Україну ракетами здалеку, щоб не наражати на небезпеку свої літаки, повідомляє УНІАН.

Про це свідчать дані воєнної розвідки Великої Британії.

«Повідомлення США про рівень відмов цієї зброї до 60% посилить російську проблему все більш обмежених запасів, що змусить її повернутися до менш складних ракет або наражати свої літаки на більший ризик», – йдеться у повідомленні.

У розвідці зазначають, що повітряно-ракетні сили РФ продовжують завдавати ударів по цілях по всій території України, включно з багатьма цілями в густонаселених цивільних районах.

Нагадаємо, вчора у Львові ворог завдав по два удари ракетами по нафтобазі та заводу. А за 55 кілометрів від Луцька ракета влучила в нафтобазу. також цього вечора в небі над Волинню було збито три цілі, які йшли з боку Білорусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus