USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Росія не готова до контрнаступу України, – CNN

1 Травня 2023 09:49
Російська армія, навіть зважаючи на її чисельність та довгі вириті траншеї, не готова до наступу українських сил. При цьому, аналітики вказують на кілька причин, які свідчать про неможливість росіян протистояти українцям.

Про це у неділю, 30 квітня, пише CNN.

«Те, що РФ не готова до контрнаступу ЗСУ, вказують саме події останніх трьох днів. По-перше, звільнення заступника міністра Міноборони РФ з логістичної частини Михайла Мізінцева. У російському оборонному відомстві ніяк не пояснили такої кадрової перестановки, а просто затвердили Олексія Кузьменка на новій посаді. Його звільнили саме зараз, коли Україна готує контрнаступ, і це сигнал про сум’яття, в якому перебуває кремлівське керівництво», – йдеться в статті.

Також CNN звертає увагу на Пригожина. Той відверто розповів про усі складнощі, з якими стикаються його підопічні.

За словами Пригожина, ПВК «Вагнер» зазнає такого дефіциту боєприпасів, що може піти з Бахмута, стратегічно не важливого міста, за яке ЗС РФ поклали тисячі життів.

Крім того, в статті сказано, що емоційний стан окупантів знаходиться на дуже низькому рівні, а от настрої серед українців залишаються невідомими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 1 Травня 2023 16:14
Брати пiдказують,вперед.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus