USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Росія намагається засекретити інформацію про фінансовий стан справ у країні, – WSJ

24 Квітня 2022 23:14
На тлі повномасштабного вторгнення Росії на територію незалежної України РФ намагається приховати наслідки санкцій, введених Заходом.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на The Wall Street Journal.

Як пише видання, російська влада в останні дні перестала публікувати дані про державний борг, експорт, імпорт та нафтовидобуток.

Центробанк обмежив обсяг фінансової інформації, яку мають регулярно публікувати російські банки, а Держдума працює над законопроектом, що забороняє банкам розкривати банківську таємницю іншим країнам.



Читати ще: Дефолт в Росії: чому він неминучий та які наслідки матиме

Крім того, в Міністерстві енергетики Росії, яке публікує щомісячні дані про видобуток та експорт нафти, оголосили, що обмежують «поширення інформації, яка може бути використана для додаткового тиску на російський ринок».

Також Центробанк припинив публікацію даних щодо погашення зовнішнього боргу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus