USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Росія може виробляти ракети завдяки обходу санкцій, – Ігнат

13 Червня 2023 22:22
Російська Федерація продовжує отримувати комплектуючі завдяки обходу міжнародних санкцій й виробляє нові ракети.

Про це заявив речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат в інтерв’ю виданню Українська правда.

«На жаль, Росія отримує комплектуючі. На жаль, вона продовжує виробництво. Ракет високоточних, далекобійних – Х-101, «Іскандер-М», «Іскандер-К», «Калібр», «Кинджал», які можуть діставати далеко всередину країни і бити точно, противник не мав достатньо. Коли він атакував нашу критичну інфраструктуру, то використав фактично весь свій потенціал цього стратегічного озброєння. Але навесні була невелика пауза, коли противник наростив виробництво. І уже, згідно з новими даними ГУР, має більше і «кинджалів», і «калібрів», – зазначив Ігнат.

Читати ще: Росія отримує великі партії іранських дронів, – британська розвідка

На його думку, вочевидь, Росія знайшла можливість обходити санкції за рахунок окремих країн, які співпрацюють з нею, та отримує те, що сама виготовляти не може: плати, чипи, напівпровідники.

«Тому сподіваюся, що Росію дотиснуть санкціями. Якщо санкції комплексно будуть працювати і будуть контролюватися, тоді можна Росію буде поставити на місце», – підкреслив речник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 14 Червня 2023 10:18
Новинки з параллельного всесвiту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus