USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Росія хоче нав’язати Україні «корейський сценарій»: Данілов чітко пояснив, чому це неприйнятно

8 Січня 2023 09:28
Ворог усвідомлює, що план з захоплення України неможливо втілити у життя. Тож він може намагатися проштовхувати «корейський сценарій». Він, наголосив Олексій Данілов, неприйнятний.

Непохитну думку висловив секретар РНБО під час телемарафону, інформує 24 канал.

Він зазначив, що у планах ворога – «корейський варіант». Йдеться про поділ нашої держави на дві частини.

За словами Данілова, не варто виключати загострення бойових дій. Воно може статися у лютому 2023 року. Але разом із тим слід бути готовим до просування Кремлем чергової божевільної ідеї.

«Нам зараз пропонують корейський варіант. Так звана умовна «38 паралель» (по ній поділили Північну (КНДР) та Південну Корею – 24 Канал). От тут такі українці, а тут не такі. Росіяни зараз будуть вигадувати все що завгодно. Точно знаю, що один із варіантів, які вони можуть нам пропонувати, – це «38 паралель», – наголосив Данілов.

Він також зазначив, що Південна Корея, яка свого часу погодилася на це, вважає відповідне рішення величезною помилкою. Данілов мав нагоду нещодавно поспілкуватися з представниками цієї держави, що і дозволило йому дійти до такого висновку.

«Вони вважають, що тоді була велика помилка, що пішли на поступки, погодилися з тим, що треба заради збереження. Сьогодні мають проблеми», – додав він.

За словами Данілова, не сидить без діла заступник глави адміністрації президента Путіна Дмитро Козак.

Він ходить на зустрічі з політиками минулих часів у Європі. Саме через них представник Кремля поширює меседжі про буцімто готовність Росії до поступок. Росіян цікавить фіксація статус-кво. Причому бажано на вчора, адже з кожним днем ворог втрачає усе більше територій. Крім того, окупанти зацікавлені у бодай якомусь перемир’ї.

Повернімося до можливого загострення. За словами Данілова, спостерігається багато маркерів. Вони, власне, і свідчать про можливу активність у лютому цього року. Це означає, що «ми входимо в певну фазу активізації», додав він.

Пропозиції Росії нічого не варті

Про це ми не втомлюємося нагадувати. Та й сам ворог не забуває це робити за нас. До прикладу, Путін оголосив різдвяне «перемир’я». По факту, його ж військові його і порушили.

Так, 7 січня окупанти обстріляли місію ООН з керівницею Деніз Браун, яка привезла гуманітарну допомогу до Оріхового, що на Запоріжжі. Як зазначив глава ОВА Олександр Старух, Росія не дотримувалася «різдвяної тиші». І таких прикладів можна навести безліч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 8 Січня 2023 11:32
ворог ще ніяких територій не втратив,а тільки окупував багато наших,бо хтось розмінував кримський перешийок,але хто нам не говорять. Багато людей через це загинули і загинуть ще, багато втратили житло і втратять ще. Але не політики. Хоча за день до вторгнення журналісти розповідали як там все захищено і ведуться військові навчання. Страшно, що просрати вони можуть і нашу область.
дідо до Анонім Показати IP 8 Січня 2023 16:25
московську пропаганду поширюєш?
Анонім Показати IP 8 Січня 2023 12:35
в що був вдягнений цей нострадамус?
К.лучанин Показати IP 8 Січня 2023 17:29
Нічого нового я не почув. Це було давно у планах кремля, Данілов вслух це озвучив. Наші політики якось це пропускали повз вуха, мовляв яка нісетниця. Такі плани озвучив ще 20років тому Жириновський,( як хто памятає). Я наведу його наративи. Все що до Києва по території - це росія,а за Києвом на захід, це Україна. Жирік озвучив те про що путін не говорив, але думав. Жирік і путін - одна сатана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus