USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Росія готує провокацію на Запорізькій АЕС, окупанти вже покинули станцію, – розвідка

18 Серпня 2022 18:27
Росія готує на завтра, 19 серпня, провокацію на Запорізькій АЕС.

Про це заявили у Головному управлінні розвідки України.

«Окупанти оголосили несподіваний «вихідний» на Запорізькій атомній станції. 19 серпня на ЗАЕС буде знаходитись тільки оперативний персонал. Всім іншим співробітникам вхід буде закрито. Також відомо, що представники «Росатому», які останнім часом постійно перебували на станції, терміново залишили територію об’єкта», – повідомили в ГУР.

Також зазначається, що одночасно у Міноборони РФ заявили про начебто підготовку «теракту» з боку ЗСУ. В повідомлені йдеться, що під час візиту в Україну генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша готується резонансна провокація, щоб звинуватити РФ у техногенній катастрофі. В підготовці теракту росіяни очікувано звинувачують українську владу.

«З наявної інформації стає зрозуміло, що окупанти після масштабних обстрілів Запорізької атомної станції можуть «підвищити ставки» і влаштувати реальний теракт на найбільшому в Європі ядерному об’єкті. До того ж, приурочити цей злочин до перебування в Україні генерального секретаря ООН», – наголошує ГУР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 18 Серпня 2022 19:30
піднімають ставки терористи. тут роза вітрів все вирішить
Підпільник Кіндрат Показати IP 18 Серпня 2022 23:05
Кремлівські виродки кошмарять весь світ, Україну знищують! а 190 країн . членів ООН , добре якщо висловлюють стурбованість та занепокоєння...- і це називається колективна безпека!(( Господи, планета Земля тяжко хвора, зроби щось, благаємо !
Роман Показати IP 19 Серпня 2022 03:53
На АЕС сиділи росіяни цей час. Риторичне питання - хто тоді обстрілював атомну станцію, територію біля неї ? Це ж не жарти! Це може бути просто біда!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus