USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Рокер Олег Карамазов звернувся до Зеленського щодо необхідності розмови про майбутнє країни

7 Квітня 2020 23:32
Рок-музикант і громадський діяч Олег Карамазов звернувся до президента України Володимира Зеленського від імені українців, що добилися видатних результатів у своїй професійній діяльності, про необхідність проведення розмови з главою держави про майбутнє країни.

Це сталося під час ефіру міжнародного проєкту "Люди" у вівторок, 7 квітня, в ефірі телеканалу "112".

За словами музиканта, він, як і багато виборців Зеленського, не розуміє, куди рухається країна. Тож його потрібно про це запитати, наприклад, провести розмову видатних українців з главою держави у форматі медіа конференції або телевізійної програми до кінця поточного місяця, в дні першої річниці обрання Володимира Зеленського на пост президента України.

В рамках цього було запропоновано всім бажаючим передати своє питання або пропозицію на сторінці "Люди. Запитання до Президента України" у соціальній мережі Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Дідо Показати IP 8 Квітня 2020 01:05
В безодню рухається.
бабо до Дідо Показати IP 8 Квітня 2020 08:52
Ти не простарікуй, а по суті питання задавай куди треба, а то з дивану перд...ш і у кущі - така твоя позиція :)
Дідо до бабо Показати IP 8 Квітня 2020 11:03
''просторікуй''
Гидко Показати IP 8 Квітня 2020 01:19
За поребриком подібне шоу кожен рік. 73-відсотковим свербить скопіювати Уйла. Які можуть бути питання? Вже настає час нести відповідальність за пороблене. Хай Питання задають прокурори.
Сладко до Гидко Показати IP 8 Квітня 2020 08:55
Тут розрулити наслідків від ПО не встиг як пандемія і криза звалились, а ще з заду такі "патрійоти" спішать ножа у спину встромити... Гидко від таких це чути! Не намагаються згуртуватись і країну спасати разом, а рвуть на шматки, бо кожен з впливових хоче свого цара поставити і грабувати-рвати країну далі!
Дідо до Сладко Показати IP 8 Квітня 2020 11:05
Ага, там така ''команда'' що і без кризи до кісток обгризла б.
100% до Гидко Показати IP 8 Квітня 2020 09:26
Питання задають люди. Але відповіді немає. Кого обрали? Люди!?!
Лучанин Показати IP 8 Квітня 2020 07:40
Щоб розуміти "куди рухається країна" - потрібно розуміти "кого обираєш". А обирали картинку з телевізора, кіношний образ, але аж ніяк не політика, партію і команду. Скільки відсотків виборців "Слуги народу" після виборів до ВР не змогли назвати прізвище і ім'я людини, за яку віддали свій голос по мажоритарці? Для дорослих людей раптом стало відкриттям, що легкі відповіді на складні питання - шлях в нікуди? Не смішіть зараз нікого, і не ініціюйте непотрібних заходів, толку від яких нуль. Хай Зеленський робить хоч те, що здатен в принципі зробити. Будемо надіятись що цього вистачить щоб якось протягнути ці часи.
лучанинУ до Лучанин Показати IP 8 Квітня 2020 08:58
А хто в нас політик, де і яка партія... не смішіть :))) Політик по вашому це той, що всі рокі на держслужбі і завдяки цьому мільярдером став? Гарні у вас пропозиції і кандидатури, далеко підете обираючи таких "політиків"! :) Мізки хоч інколи вмикайте! :)
Лучанин до лучанинУ Показати IP 8 Квітня 2020 09:55
Політик - це політик, шоумен - це шоумен. І одне з іншим плутати не варто, бо може бути боляче всім. В умовах України і нашого суспільства сподіватись на виключно чесних політиків - утопія, їх нема і найближчим часом не буде. Але це не привід втікати від вирішення реальних складних питань у картинку телевізора. P.S. Хоча навряд чи це зрозуміє людина, яка з "ввімкненими" (за її словами) мізками в пості вище знайшла якісь "кандидатури". Акуратніше з антисептиками там, шановний.
ЛучанинУУУ до Лучанин Показати IP 8 Квітня 2020 11:26
В нас немає політиків і політики зарубіть собі на носі!!! Політика в Україні - це бізнес! Це ганьба те що в Україні відбувається!!!
12-34 до лучанинУ Показати IP 8 Квітня 2020 10:36
Українці ментально не доросли до рівня європейської демократії. На даному етапі нашої історії, найвигіднішим варіантом був би президент з авторитарним стилем управління, корінний українець в третьому коліні або кримінального минулого з вищою освітою або двома технічного напрямку і таким же досвідом. Крім того, холоднокровний педант, патріот без амбіцій мільярдера, який посадить тисячі, аби змінити мислення мільйонів. Є такий?..
3,14 до 12-34 Показати IP 8 Квітня 2020 11:27
Криміналу вам у владі мало і ви ще бажаєте? Ну майте не вдаві...ся!!!
333 до Лучанин Показати IP 8 Квітня 2020 09:28
Ну невже то не Порошенко такого наробив? А хто ж тоді, може Сорос чи Обама? Да, вибрали ...
Віктор Показати IP 8 Квітня 2020 08:47
Ще треба з собою бабок з під під"їзду взяти, мужиків з гаражів, та школярів з інтернет срачів... всі ці категорії населення, включно зі згаданим вище рок музикантом, є визнаними експертами у питаннях управління державою
Дмитро до Віктор Показати IP 8 Квітня 2020 20:23
Кухарку забув, вона є найпершим експертом (звеликим стажем)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus