USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.45 41.70
  • PLN 10.30 10.46

Родині загиблого волинянина вручили орден «Хрест Героя»

Сьогодні 18:47
Днями у львівському Гарнізонному храмі Петра і Павла 50 родин загиблих воїнів 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила отримали посмертну відзнаку орден «Хрест Героя». Під час урочистого вручення почесною нагородою відзначено сім’ю волинянина Сергія Макарчука.

Про це повідомляє Маневицька селищна рада.

Зі сльозами на очах син, дружина та батьки прийняли нагороду, яка, без сумніву, відтепер буде сімейною реліквією, світлим спомином про Героя.

Сергій Сергійович без вагань став на захист рідної держави після підступного нападу ворога на початку березня 2022 року. Мужній військовослужбовець, 46-річний водій кулеметного взводу, загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині 11 травня 2024 року.

Орден «Хрест Героя» – це нагорода, яку започаткували у 24-ій ОМБр задля вшанування пам’яті і подвигу усіх загиблих побратимів з 2014 року у війні з Росією. Нагородження влаштували з нагоди Дня українського добровольця. Опісля у храмі звершили спільну молитву за загиблими захисниками.

Читати ще: У Любомльській громаді рідним полеглих захисників вручили їхні нагороди

«Світла пам’ять про Захисника України завжди житиме в серцях мешканців нашої громади. Вічна пам’ять і слава Герою, який віддав своє життя за рідну Вітчизну, за нашу свободу і незалежність!» – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus