USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.45
  • PLN 10.55 10.75

Родина загиблого під час атаки росіян 83-річного лучанина отримає 200 тисяч компенсації

Сьогодні 12:32
Родині 83-річного чоловіка, який загинув під час ранкової атаки росіян 26 серпня, виплатять компенсацію.

Про це стало відомо 11 вересня на засіданні виконавчого комітету Луцькради.

Як зазначається, родичам загиблого виплатять 200 тисяч гривень. Кошти отримає його син.

Вказану суму перерахують із резервного фонду місцевого бюджету. Вирішувати це питання буде Департамент соціальної та ветеранської політики.

Читати ще: Міська рада допоможе із оплатою оренди житла лучанам, помешкання яких було знищене під час російської атаки

Нагадаємо, близько 8:30 ранку 26 серпня сталося влучання у багатоквартирний житловий будинок на одному з проспектів, у результаті чого пошкоджено майно громадян та споруда. Рятувальники ліквідували наслідки горіння та руйнувань конструкцій в квартирі, мешканцям надавалась допомога для евакуації в безпечне місце.

Читати ще: У Луцьку внаслідок російської атаки загинула людина

Близько 10:00 у Луцьку втретє за ранок пролунали вибухи. Внаслідок атаки було пошкоджено ще один житловий будинок і господарська будівля на околиці міста.

Луцька міська рада раніше виділила 14 млн грн для першочергових заходів з ліквідації наслідків ворожого обстрілу, ремонтних робіт та компенсацій мешканцям.

За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus