USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Родина лучан просить дозволити приватизувати землю без згоди сусідів

20 Серпня 2021 15:57
Родина лучан просить депутатів погодити межі земельної ділянки на вулиці Романюка, 10 без згоди інших співвласників наділу.

Про звернення мешканців будинку на вулиці Романюка, 10 щодо приватизації земельної ділянки за вказаною адресою без згоди сусідів стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та кадастру.

Як повідомила заступниця керівника департаменту містобудування та земельних ресурсів Софія Гула, лучани не можуть знайти когось із співвласників суміжної ділянки, аби отримати згоду на приватизацію.

«Питання в тому, що в нас вже затвердили опорний план, але власники ділянки повинні обов’язково погодити свою документацію з управлінням культури облдержадміністрації, оскільки наділ, на якому розташований будинок, належить до території другого історичного ареалу», - зазначила посадовиця.

Члени профільної комісії одноголосно проголосували за погодження меж ділянки і рекоменували підтримати проект рішення під час сесії, яка відбудеться 26 серпня 2021 року. Водночас голова земельної комісії Олександр Козлюк порадив мешканцям будинку звернутися до управління культури Волинського ОДА для погодження документації, оскільки для приватизації земельної ділянки потрібен не лише дозвіл міськради, а й вищезгаданої інстанції.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus