USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

РНБО схвалила санкції проти суддів і силовиків РФ за репресії в Криму

20 Серпня 2021 22:22
Рада національної безпеки і оборони (РНБО) запроваджує персональні санкції проти суддів, російських військових і розвідників через переслідування українських громадян у тимчасово окупованому Криму.

Про це поінформував сьогодні на брифінгу секретар РНБО Олексій Данілов, пишуть Букви.

До санкційного списку через переслідування населення в окупованому Криму потрапили:

• кримські судді;

• російські генерали та розвідники;

• ЗМІ, зареєстровані на території півострова і в ОРДЛО.

«Питання про застосування персональних спеціальних економічних обмежувальних санкцій... У цьому рішенні є представники, які знаходяться на окупованій території Криму. Це ті судді, які незаконно судять громадян України. Це генералітет і служба розвідки Російської Федерації. Це засоби масової інформації, які зареєстровані в Криму та на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей. Перелік доволі великий, і після виходу указу ви зможете з ним ознайомитися», – зазначив Данілов.

Нагадаємо, РНБО 20 серпня також запровадила санкції проти головного редактора «Страни» Ігоря Гужви та подружжя Ольги та Анатолія Шаріїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кіт Показати IP 20 Серпня 2021 23:01
Вах, вах.... Вони вже злякалися конячого фельдшера і плачуть - ридають.
Зоофіл до Кіт Показати IP 21 Серпня 2021 07:35
Зато Шарій не приїде до тещі на бліни.
В. Показати IP 20 Серпня 2021 23:38
Поедут куда нибудь в Европу на отдых и зарыдают обезательно они и ли их дети или внуки зарыдают.Бог не Тимошка видит немножко
Анонім Показати IP 21 Серпня 2021 13:48
Розберіться з суддями, які тут зараз в Україні,отримуючи великі зарплати і претендуючи на немалі пенсії, чинять своє судочинство по бєспрєдєлу. Таких вистачає,тут у Луцьку навіть знаю декількох. Безкарність і вседозволеність суддівської касти скоро доведе людей,що вони вимушені будуть вдаватися до самосуду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus