USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

РНБО розгляне ситуацію з тарифами, – ЗМІ

5 Травня 2021 13:07
Голова РНБО Олексій Данілов звернувся до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням проаналізувати і направити в апарат РНБО відомості про структуру власників всіх енергетичних і газових компаній в Україні.

Про це пише LIGA.net з посиланням на відповідний лист.

У документі повідомляється про плани РНБО розглянути «питання погіршення економічної ситуації в Україні через підвищення тарифів на комунальні послуги».

Читати ще: «Слуги народу» не зацікавлені у зменшенні тарифів для населення, – нардеп з Волині

Також Данілов попросив Шмигаля підготувати для РНБО матеріали про підвищення в Україні комунальних послуг і поліпшення держрегулювання на ринках газу, електроенергії та тепла.

Раніше Нафтогаз встановив річний тариф на газ в розмірі 7,96 грн / куб. м (з ПДВ, без доставки). Інші постачальники також публікують свої ціни – не нижчі, ніж у Нафтогазу. Як відомо, в опалювальному сезоні, що минає, газ для населення (з січня) коштував 6,99 грн / куб. м.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
додік Показати IP 5 Травня 2021 13:11
ІБД
Василь Показати IP 5 Травня 2021 13:29
Хоч тут Волинь перша!!! Тарифи на опалення в Луцьку самі вищі в Україні!!Волиньгаз зацікавлений в самих більших тарифах і макс. споживанню газу.Аналогічно,Луцьктепло накручує свій тариф.А депутати слухняно затверджують.Мешканці дороги не перекривають,не страйкують,скарг немає-все добре!!!!А те,що Україна витрачає прибл. в 4 рази більше ресурсів на опалення(в тому числі російського газу)-це прибуток олігархів.
Анонім Показати IP 5 Травня 2021 13:48
чому не можу подати показник газу каже недостовірні дані?
К.лучанин до Анонім Показати IP 5 Травня 2021 17:06
Наскільки мені відомо , система 7104 дала збій, мені так сказали. Я 3 смс відправив і всі без відповіді. Звязався з працівником і тоді передав. Ось так було. Тепер тисячі лучан будуть розбиратись із платіжками. Важко сказати , можливо це хакерська атака а можливо провокація.
питання Показати IP 5 Травня 2021 17:20
та як звязатись з працівником усі зайняті або навіть гудок не йде зразу вибиває

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus