USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Різновиди та характеристики духових шаф Bosch*

18 Жовтня 2022 18:10
Bosch - це відома на весь світ компанія, яка виготовляє спеціальний інструмент, електротехніку та побутові пристрої. Компанія зарекомендувала себе, як один з найкращих виробників, що надає гарантію, а також використовує оригінальні та надійні запчастини. Така техніка вважається однією з найактуальніших та найпопулярніших на ринку.

Як придбати універсальну духовку для всієї родини?

Варто зазначити, що такі прилади суттєво відрізняються принципом роботи. В основі нагрівача може використовуватися електричний струм або звичайний газ. Сучасна духовка Бош може бути доповнена верхнім та нижнім підведенням тепла. У класичних духовках, які відрізняються невисокою вартістю, нагрівальний елемент знаходиться лише знизу. В газових духовках це спеціальний змійовик з отворами, через які подаються потоки газу, що сприяє підвищенню температури під час виникнення полум'я.
Корисні функції сучасних духових шаф:

• Прилади вважають універсальними та зазвичай використовують для приготування простих страв. Такої духової шафи буде достатньо, щоб запікати картоплю, смажити куряче філе, а також приготувати просту випічку.

• Якщо господиня полюбляє радувати своїх рідних смачними та незвичними стравами китайської, корейської, японської кухні, то варто звернути увагу на духові шафи з верхнім та нижнім підводним тепла.

• Таким чином у духовій шафі нагрівальний елемент знаходиться не лише знизу, але й у верхній частині. Це дозволяє приготувати їжу зі смачною скоринкою, що буде слушним варіантом під час смаження крилець або курячих гомілок.
Переваги духових шаф від Bosch

Деякі духові шафи доповнені спеціальними шампурами, у процесі роботи яких їжа може обертатися навколо своєї осі. Завдяки цьому можна приготувати курку-гриль та м'ясо. Жир або сік під час приготування їжі, стікає у посудину, яку розміщують знизу решітки, де готують смачні страви. Такий метод дозволяє не лише отримати смаколики, але й зберегти в них корисні складові. Під час дії високої температури зверху та знизу, вдається отримати смачну скоринку та зберегти сік в середині шматків м'яса або курятини.

Якщо у вас велика родина та ви досить часто запрошуєте до себе гостей, обирайте прилади, в яких є можливість одночасного приготування одразу декількох страв. Це дозволить швидше справитися зі святковим столом та нагодувати купу гостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus