USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Різдво на лінії вогню: бійці зворушені вітаннями від діток з Волині

8 Січня 2018 16:11
Українські добровольці, яким довелося зустрічати Різдво на лінії вогню, отримали листи-привітання від дітей.

Замість святкових салютів ці хлопці чують вибухи та обстріли, замість по-новорічному увібраної оселі з каміном - вони туляться у тісних землянках, бліндажах чи напівзруйнованих приміщеннях, а замість святкового столу вони милуються дарунками, які привозять волонтери. Попри неспокій, періодичне ведення бойових дій та часті «сюрпризи» з ворожого боку, бійці усміхаються і не здаються, пише Район.Рожище.

Бережіть себе і швидше повертайтеся додому - з такими словами звертаються українські школярі у своїх листах до військових на Сході. Пишуть їм новорічні привітання і з нетерпінням чекають їх з передової.

Бійці Добровольчої української армії, в лавах якої захищає нашу землю Микола Габдулхаков з Вітоніжа, вирішили віддячити діткам за їх теплі листи та показати цілому світові, заради кого вони стоять на передовій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus