USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Різали і катували розпеченою праскою: на Київщині затримали банду, яка мордувала родину

18 Грудня 2020 14:36
У Київській області у селі Луб’янка Бородянського району Київської області банда злочинців увірвалась до будинку подружжя пенсіонерів та їх двох дітей і почала катувати, щоб отримати гроші.

Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції України в Київській області Андрій Небитов на своїй сторінці у фейсбуці, передає ТСН.

П’ятеро злочинців діяли вкрай жорстоко. «Зв’язування та побиття, порізи ножем кінцівок рук, заливання очей горілкою та катування розпеченою праскою! Це ті знущання, які отримали члени родини від нападників», – повідомив Нєбитов.

Після години знущань зловмисники відібрали заощадження: три тисячі доларів, вісім тисяч гривень та ювелірні вироби. Також викрали два авто і зникли.

Поліція вела розшук і 17 грудня, близько шостої ранку розпочалися затримання і обшуки по встановленим адресам зловмисників. Вдома у зловмисників був арсенал зброї, балаклави та чимало готівки. Раніше деякі члени банди спеціалізувалися на рейдерських захопленнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 18 Грудня 2020 15:45
Таких потрібно знищувати при затриманні, бо коли вийдуть будуть знову цим самим займатися. Зона їх все одно не перевиховує.
Реальний погляд Показати IP 18 Грудня 2020 16:27
А тепер ми цих монстрів будемо утримувати за наші податки, а молюска буде їх хвилини, які ж вони *креативні і неординарні*, і пропонуватиме їм роботу, щоб розважити чимось...... Країна маразму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus