USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Рівень алкоголю перевищував у 10 та 5 разів: у Луцьку зупинили двох п'яних водіїв

14 Вересня 2021 14:17
Цієї ночі у Луцьку виявили двох керманичів, у яких рівень алкоголю перевищував у 10 та 5 разів.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Так, патрулюючи на проспекті Відродження, що у Луцьку, патрульні виявили порушення ПДР водієм Volkswagen Transporter.

Поліцейські зупинили автомобіль, а під час спілкування з керманичем, виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Кермувальник пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки. Результат – 2,02 проміле, що у 10 разів перевищує допустиму норму.

Згодом, під час патрулювання до поліцейських звернулися небайдужі громадяни, які повідомили, що водій Opel Vectra може перебувати у стані сп’яніння.

Патрульні відреагували на звернення та зупинили вказаний транспортний засіб. Під час спілкування з 34-річним керманичем, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Керманич погодився пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки. Результат – 1,13 проміле, що в 5 разів перевищує допустиму норму.

У результаті на обох порушників склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus