USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Рік позбавлення волі: волинянина судили за домашнє насильство

20 Травня 2024 23:43
Прокурори Луцької окружної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 27-річного жителя Луцька про вчинення домашнього насильства.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Встановлено, що чоловік із грудня 2021 до січня 2023 року систематично вчиняв фізичне та психологічне насильство стосовно молодшої на сім років сестри.

Молодика неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за те, що він, здебільшого перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, шарпав, залякував, ображав та принижував дівчину.

Читати ще: П’ять років обмеження волі: волинянина судили за домашнє насильство

Окрім того, він продовжував тероризувати сестру, порушуючи дію заборонного припису.

Суд визнав чоловіка, який перебуває під вартою, винним у вчиненні цього правопорушення і призначив покарання у вигляді одного року позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus