USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Рідним загиблих військових з Горохівщини вручили їхні посмертні нагороди

16 Лютого 2024 09:47
Військовослужбовців із Горохівської громади Гайка Хачатряна та Богдана Сака посмертно відзначено орденами «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це інформують у Горохівській міськраді.

Рідним загиблих військoвих вручили нагороди, відпoвіднo дo Указу Президента України Вoлoдимира Зеленськoгo «Прo відзначення державними нагoрoдами», за oсoбисту мужність і самoвіддані дії, виявлені в захисті державнoгo суверенітету та теритoріальнoї ціліснoсті України, вірність військoвій присязі.

Життя Богдана Сака з села Лемешів обірвалося 27 січня 2023 року, в результаті здійснення противником артилерійського обстрілу позицій підрозділу поблизу населеного пункту Вугледар Волноваського району Донецької області.

Читати ще: У Камінь-Каширській громаді рідним загиблих воїнів вручили їхні посмертні ордени

Гайк Хачатрян із села Мирків загинув 26 квітня 2023 року внаслідок прямого попадання ворожої міни в окоп поблизу населеного пункту Ямпіль Лиманського району Донецької області.

«Жодні слова не можуть полегшити горе родин, бо такі болючі втрати – це непереборний глибокий сум, який залишається в серці назавжди, об'єднавши не лише рідних та близьких, а й усю громаду в спільному відчутті втрати. Боляче бачити, як батьки, діти, дружини отримують нагороди загиблих. Зі свого боку зробимо все, щоб підтримати сім'ї військових та допомогти їм у всіх питаннях», – зазначили очільники громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus