USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Рідним загиблого військового з Камінь-Каширщини вручили відзнаку Міноборони

26 Жовтня 2022 14:38
Нагрудним знаком «За зразкову службу» посмертно нагороджено військовослужбовця Дмитра Волошенюка, якого пов'язували родинні зв'язки із селом Нуйно Сошичненської ТГ Камінь-Каширського району.

Нині ж тут перебувають його мама та сестра. Рідні загиблого й отримали державну нагороду, повідомляють у Камінь-Каширській райдержадміністрації.

Дмитро Волошенюк із селища Новоолексіївка поліг на війні з російськими окупантами. Оскільки наразі його батьківщина під окупацією, бійця поховали у селі Нуйно.

Почесну та водночас болючу місію виконали начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук спільно з військовим комісаром Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки Сергієм Гладуном.
«Жодні слова не можуть втамувати горе, адже втрата близької людини – то невимовний біль, який залишається назавжди. Проте ця нагорода є символом нашої шани, поваги та пам’яті про воїна, його подвиги та самопожертву заради України. Світлий спомин!» – зазначила Ольга Ващук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus