USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Рідним загиблого та зниклого безвісти захисників з Торчинської громади вручили їхні ордени

Сьогодні 20:29
Офіцер відділення рекрутингу та комплектування Луцького РТЦК та СП старший лейтенант Юрій Репчук та очільник Торчинської громади Юрій Кревський вручили родичам загиблого та зниклого безвісти захисників державні нагороди.

Про це повідомляє Волинський обласний ТЦК та СП.

Орденами «За мужність» ІІІ ступеня Указом Президента України нагородили Андрія Зімича (посмертно) та Сергія Хвеня.

Посмертну нагороду Андрія Зімича отримав його син Дмитро. Старший солдат Андрій Зімич загинув 10 жовтня 2022 року в населеному пункті Кам'янка Куп'янського району Харківської області, обороняючи нашу державу на східних рубежах.
Орден Сергія Хвеня вручили мамі військовослужбовця Мирославі Йосипівні. Сергій Хвень був мобілізований до лав Збройних сил України у липні 2023 року. Зник безвісти 9 лютого 2024 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus