USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Рідним загиблого на війні поліцейського з Волині Володимира Степашука вручили його посмертну нагороду

Сьогодні 19:08
У Маневичах сім’я загиблого на війні поліцейського Володимира Степашука отримала його посмертну відзнаку Президента України «За оборону України».

Про це повідомили в Маневицькій селищній раді.

Заслужену високу нагороду передав рідним Героя помічник начальника Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють», підполковник поліції В'ячеслав Вусінський. На врученні були присутні начальник відділення поліції №1 (селище Маневичі) Сергій Назарук та колеги захисника.

Слова великої шани та вдячності за героїчний подвиг щирого патріота, достойного сина України линули від очільника громади Олександра Гаврилюка мамі Марії Василівні, дружині Ользі Петрівні, родині бійця.
На урочистому вручені татової нагороди був присутній найменший, нещодавно народжений син, якого, на жаль, ніколи не пригорне полеглий воїн.
Майор поліції Володимир Степашук відважно боронив Україну та загинув 13 вересня 2023 року, виконуючи бойове завдання на Донеччині. Його вчинки, його сміливість та самовідданість залишаться прикладами для наступних поколінь, нагадуючи про важливість боротьби за свободу і справедливість.

Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували пам’ять військовослужбовця та усіх українських бійців, які поклали життя за Батьківщину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus