USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Рідним п'ятьох Героїв з Камінь-Каширщини вручили їхні посмертні ордени

31 Травня 2024 19:52
Президент України посмертно нагородив орденами «За мужність» III ступеня військовослужбовців з Камінь-Каширщини: Колядюка Артема Івановича з Каменя-Каширського, Ходаковського Андрія Федоровича із села Качин, Денисюка Сергія Олександровича із села Мала Глуша, Банзерука Володимира Васильовича із села Полиці, Лошика Валерія Васильовича із села Сошичне.

Про це повідомили у Волинському обласному ТЦК та СП.

Військовослужбовці Камінь-Каширського РТЦК та СП вручили нагороди рідним захисників.

«Жорстока кровопролитна війна підло обірвала молоді життя. Вона забирає найкращих синів України, Героїв-захисників, людей, які захищають нас від російського загарбника. Тому ми маємо не забувати, яку ціну заплачено за наше з вами спокійне сьогодення, та пам'ятати кожного воїна, який став для нас Героєм!» – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus